header reklam alanı

header ads
Ethemblog---IDM Internet Dowland Manager full indir ve Crack bedava | Ethemblog----coronavirus ---- EthemBlog --- Duvar kağıtlarımız çıktı (HAKKIMDA bölümünden ulaşabilirsiniz...) --------EthemBlog --- Canlı Hücrelerden İlk Robotlar Ürettildi --- EthemBlog --- Hosting Nedir ? Hosting Türleri --EthemBlog --- Aliexpress Gümrük Verigisi ! --- Ethemblog

İninal Kart Yenilendi? - Ethem Blog

İninal kartlar hakkında bilgi | Yeni ininal kart nerelerden alınır ? | Yeni ininal kartların Eski ininal kartlardan farkı nelerdir ?


 kayıt olurken lütfen aşağıdaki davet kodunu giriniz !!!
DAVET KODUM : ia470639  
 
Yeni ininal kart Bilgilendirme - EthemBlog

İninal kartlar bu günümüzü sanal para cüzdan ve internet alışverişini kolaylaştırmaktadır .
Tek tıkla tüm işlemlerini gerçekleştirebildiğin ininal Cüzdan uygulaması yenilendi! ininal Cüzdan, artık çok daha dinamik ve kullanışlı… Üstelik ininallı olmak artık çok daha kolay.




Neler değişti?

Geliştirilen yeni tasarımı ile saniyeler içerisinde ininal Cüzdan’da hesap açabilirsin. Bunun için yapman gereken tek şey “Kayıt Ol”a tıkladıktan sonra e-posta ve cep telefonu bilgilerini girmek.
Uygulama ana sayfasından ininal’ına, kayıtlı kredi/banka kartını kullanarak tek tıkla bakiye yükleyebilirsin.
 






ininal Cüzdan ile neler yapabilirsin?

Fiziksel ininal kartını aşağıda yer alan satış noktalarından temin ettikten sonra ininal Cüzdan uygulaması üzerinden kişiselleştirmen gerekiyor.
Fiziksel bir ininal kartın yoksa ve paranı tamamen dijital olarak taşımak istiyorsan ininal Cüzdan üzerinden sanal kartını kolayca oluşturabilirsin. Oluşturduğun sanal ininal kart sayesinde anında internette dilediğin gibi alışveriş yapabilirsin.





Yenilenen ininal Cüzdan ile son işlemlerini ana sayfada görebilirsin.
ininal Cüzdan uygulaması üzerinden mevcut kredi ya da banka kartını kullanarak ininal kartına bakiye yükleyebilir, ininal kartlar arası para transferi yapabilir, sana en yakın satış ve bakiye yükleme noktalarını görebilir ve bakiyeni güvenle harcayabilirsin.





Satış noktaları






ininal Cüzdan’da hesabını açtın ama fiziksel kartın mı yok? Hemen “En Yakın” sekmesine tıklayarak PTT, Teknosa, D&R, Migros, Kipa, Macrocenter, Vatan Bilgisayar ve Kim Marketler gibi sana en yakın satış noktalarına ulaşabilirsin.





NOT:

İNİNAL KARTINIZA YÜKLEME YAPARKEN VEYA ÇEKERKEN HESABINIZDA 1,27 TL İŞLEM PARASI KESİLMEKTEDİR . 

İNİNAL YILLIK / 750 YL YÜKLEME YAPILABİLİR VE YILLIK/300 TL ÇEKİLEBİRİL.

Yorum Gönder

0 Yorumlar